✸ ПОДАРУЄМО ЗНИЖКУ КОЖНОМУ КЛІЄНТУ - ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ✸ Зверніть будь-ласка увагу! Через нестабільність курсів валют, ціни на сайті можуть бути не актуальними. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера за телефоном ✸
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Графік роботи: ПН-ПТ: з 9:00 до 19:00 СБ: з 10:00 до 15:00

0
Мій кошик
  • складається з: ручний душ біде, тримач для душу, Душовий шланг в кольорі
  • максимальна витрата води при 3 бар: 6 л/хв.
  • з захистом від зворотнього потоку води

У комплекті:

Альтернативні розміри:

Гігієнічний душ — давно звичний аксесуар для всіх, хто звик дотримуватися особистої гігієни на вищому рівні. Модель Hansgrohe 32128000 являє собою лійку гігієнічного душу з настінним утримувачем. На його корпусі передбачена кнопка для швидкого і точного управління водою. Всього одним натисканням ви можете включити і вимкнути воду, при цьому не потрібно тягнутися до змішувача рукою.

Лійка поставляється зі шлангом довжиною 160 см в комплекті, який оснащений захистом від перекручування. Скільки б різноманітних рухів ви не здійснювали, шланг не буде заламуватись, скручуватись і тріскатись від заломів. Лійка гігієнічного душа витрачає максимум 8 літрів води в хвилину, маючи невеликий диск з форсунками. Вони подають м'які, не надто інтенсивні струмені води, комфортні для повсякденної гігієни.

Технології
  • EcoSmart (mixer)
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Гігієнічний душ HANSGROHE ECOSMART / шланг / 160см / тримач / хром (32128000)

Артикул 32128000
4 894 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Купити в 1 клік
Характеристики
Код товару W125476
Бренд Hansgrohe
Колекція EcoSmart
Вид виробу Гігієнічний душ
Колір Хром
Гарантія 5 років

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ !

Через нестабільність курсу валют, ціни, зазначені на сайті, можуть відрізнятися. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера по телефону.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ:

1) Доставка кур'єром (по Києву та області)

2) Доставка кур'єром (по Україні)

3) Новою Поштою по Україні

4) Самовивіз

При отриманні замовлення обов'язково перевіряйте всі позиції на цілісність та комплектацію. Після прийому замовлення ви приймаете всю відповідальність за товар і підтверджуете його цілісність та комплектацію. При виникненні питань одразу звертайтесь до менеджерів нашого магазину.

З детальною інформацією ви можете ознайомитись за посиланням:

https://wellgood.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/

СПОСОБИ ОПЛАТИ:

1) Оплата готівкою при отриманні замовлення (якщо товар на Київському складі та не потрубує переміщення з регіону)

2) Оплата на рахунок ФОП

3) Оплата за допомогою послуги післяплати при відправці компанією "Нова Пошта" (передплата у розмірі від 10% - гарантійний платіж).

 

При купівлі товару "ПІД ЗАМОВЛЕННЯ" сплачується обов'язкова, мінімальна передплата у розмірі від 70% (в залежності від товару).

Вся продукція представлена у нас в магазині має офіційну гарантію від виробника. Точний термін гарантії уточнюйте у менеджера.

При виникненні питань стосовно гарантійних випадків, звертайтесь до сервісного центру, що зазначений у гарантійному талоні або безпосредньо до нашого менеджера. Ми не залишимо це питання без уваги та підкажемо куди звернутись.

Вгору