✸ ПОДАРУЄМО ЗНИЖКУ КОЖНОМУ КЛІЄНТУ - ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ✸ Зверніть будь-ласка увагу! Через нестабільність курсів валют, ціни на сайті можуть бути не актуальними. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера за телефоном ✸
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Графік роботи: ПН-ПТ: з 9:00 до 19:00 СБ: з 10:00 до 15:00

0
Мій кошик

Інсталяційна система для унітазу GROHE Rapid SL 3в1 з клавішею Skate Air хром 38721001


Виробник: Grohe
Колекція: Rapid SL
Країна: Німеччина
Тип: для підвісного унітазу
Монтаж: вбудовуваний перед стіною
Розмір (ШxВxГ), см: 50x113x14,5
Режим змиву: дві кнопки (економ), старт/стоп
Підводка води: зліва, справа та ззаду
Регулювання об'єму змиву, л: 6-9
Об'єм бака, л: 9
Кріпильні елементи: є
Звукоізоляційна прокладка: немає
Кнопка змиву: є
Матеріал рами: сталь
Колір корпусу: синій
Колір кнопки: хром
Дизайн-стиль: хай-тек
Регулювання висоти, мм: до 200
Система змиву: пневматична
Змивний бак GD 2 з маленьким ревізійним віконцем

Комплектація:
- інсталяція для унітазу підвісного (38528001 GROHE)
- кнопка для інсталяції (38505000 GROHE)
- куток монтажний (3855800M GROHE)


З інсталяційною системою Rapid SL поставляється змивна панель Skate Air у хромовому кольорі. За допомогою системи швидкого монтажу GROHE QuickFix®, ви зможете легко та швидко встановити інсталяційну систему. Щоб забезпечити максимальну безпеку, сталевий каркас рами інсталяції сертифікований для навантаження понад 400 кг. Незалежно від того, чи ви плануєте встановити її перед стіною або в гіпсокартонну перегородку, ця підвісна система для унітазу та схованого бачка забезпечує високий рівень гігієни та легкість очищення ванної кімнати. Завдяки технології двоступеневого змиву GROHE WaterSaving®, водоспоживання інсталяційної системи Rapid SL можна знизити на 50%, що допомагає економити кошти на комунальні послуги. Інсталяційні системи серії Rapid SL також забезпечують високий рівень звукоізоляції завдяки технології GROHE Whisper®, що зменшує рівень шуму в приміщенні.


На нашому веб-сайті ви також можете придбати змішувачі для кухні, раковини, ванни та душу. Додатково доступні в придбанні системи теплої підлоги, ванни, душові кабіни та піддони, меблі для ванної кімнати. Ми здійснюємо доставку до більшості міст України: Київ, Вінниця, Житомир, Одеса, Харків, Тернопіль, Львів, Луцьк, Кривий Ріг, Дніпро, Хмельницький, Запоріжжя, Чернігів, Івано-Франківськ та інші міста, де є відділення Нової Пошти. Знижки на товари надаються індивідуально за телефоном. Приємних покупок!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Інсталяційна система для унітазу GROHE Rapid SL 3в1 з клавішею Skate Air хром

Артикул sale_00001
6 799 грн
8 280 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Купити в 1 клік

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ !

Через нестабільність курсу валют, ціни, зазначені на сайті, можуть відрізнятися. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера по телефону.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ:

1) Доставка кур'єром (по Києву та області)

2) Доставка кур'єром (по Україні)

3) Новою Поштою по Україні

4) Самовивіз

При отриманні замовлення обов'язково перевіряйте всі позиції на цілісність та комплектацію. Після прийому замовлення ви приймаете всю відповідальність за товар і підтверджуете його цілісність та комплектацію. При виникненні питань одразу звертайтесь до менеджерів нашого магазину.

З детальною інформацією ви можете ознайомитись за посиланням:

https://wellgood.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/

СПОСОБИ ОПЛАТИ:

1) Оплата готівкою при отриманні замовлення (якщо товар на Київському складі та не потрубує переміщення з регіону)

2) Оплата на рахунок ФОП

3) Оплата за допомогою послуги післяплати при відправці компанією "Нова Пошта" (передплата у розмірі від 10% - гарантійний платіж).

 

При купівлі товару "ПІД ЗАМОВЛЕННЯ" сплачується обов'язкова, мінімальна передплата у розмірі від 70% (в залежності від товару).

Вся продукція представлена у нас в магазині має офіційну гарантію від виробника. Точний термін гарантії уточнюйте у менеджера.

При виникненні питань стосовно гарантійних випадків, звертайтесь до сервісного центру, що зазначений у гарантійному талоні або безпосредньо до нашого менеджера. Ми не залишимо це питання без уваги та підкажемо куди звернутись.

Вгору