✸ ПОДАРУЄМО ЗНИЖКУ КОЖНОМУ КЛІЄНТУ - ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ✸ Зверніть будь-ласка увагу! Через нестабільність курсів валют, ціни на сайті можуть бути не актуальними. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера за телефоном ✸
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Графік роботи: ПН-ПТ: з 9:00 до 19:00 СБ: з 10:00 до 15:00

0
Мій кошик
Змішувач для раковини Volle Fiesta 15151100 Характеристики: • Тип керування – одноважільний • Тип монтажу – врізний, 1 отвір • Матеріал – латунь • Покриття – хром • Без донного клапана • Витрата води – до 7 л/хв • Керамічний картридж Sedal 26 мм • Аер Neoperl • В комплект входять гнучкі шланги для підключення води з накидною гайкою 1/2 дюйма Дизайн виробу відповідає сучасним тенденціям в інтер'єрах ванних кімнат і основним вимогам ергономічності. Змішувач спроектований відповідно до концепції ТМ Volle і тому чудово поєднується з більшістю колекцій сантехніки. Використання як матеріал змішувача латуні гарантує багаторічну безпроблемну роботу, а надійний керамічний картридж сприяє зручному регулюванню температури та економії води. Аератор легко знімається без використання спеціальних інструментів. Даним змішувачем можна комплектувати раковини Volle з отворами під змішувач Гарантія: • Корпус змішувача – 5 років • Рухливі та неметалічні комплектуючі – 2 роки У разі використання продукції у громадській чи промисловій сферах гарантійний термін становить 6 місяців
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Змішувач для раковини VOLLE FIESTA смеситель для умывальника, хром, 26 мм (15151100)

Артикул 15151100
2 731 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Купити в 1 клік
Характеристики
Бренд Volle
Код товару W101547
Країна виробництва Іспанія
Колекція Fiesta
Вид виробу Змішувач
Призначення Для раковини
Спосіб монтажу Врізний
Вид управління Одноважільний
Довжина виливу 108 мм
Висота виливу 104 мм

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ !

Через нестабільність курсу валют, ціни, зазначені на сайті, можуть відрізнятися. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера по телефону.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ:

1) Доставка кур'єром (по Києву та області)

2) Доставка кур'єром (по Україні)

3) Новою Поштою по Україні

4) Самовивіз

При отриманні замовлення обов'язково перевіряйте всі позиції на цілісність та комплектацію. Після прийому замовлення ви приймаете всю відповідальність за товар і підтверджуете його цілісність та комплектацію. При виникненні питань одразу звертайтесь до менеджерів нашого магазину.

З детальною інформацією ви можете ознайомитись за посиланням:

https://wellgood.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/

СПОСОБИ ОПЛАТИ:

1) Оплата готівкою при отриманні замовлення (якщо товар на Київському складі та не потрубує переміщення з регіону)

2) Оплата на рахунок ФОП

3) Оплата за допомогою послуги післяплати при відправці компанією "Нова Пошта" (передплата у розмірі від 10% - гарантійний платіж).

 

При купівлі товару "ПІД ЗАМОВЛЕННЯ" сплачується обов'язкова, мінімальна передплата у розмірі від 70% (в залежності від товару).

Вся продукція представлена у нас в магазині має офіційну гарантію від виробника. Точний термін гарантії уточнюйте у менеджера.

При виникненні питань стосовно гарантійних випадків, звертайтесь до сервісного центру, що зазначений у гарантійному талоні або безпосредньо до нашого менеджера. Ми не залишимо це питання без уваги та підкажемо куди звернутись.

Вгору