✸ ПОДАРУЄМО ЗНИЖКУ КОЖНОМУ КЛІЄНТУ - ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ✸ Зверніть будь-ласка увагу! Через нестабільність курсів валют, ціни на сайті можуть бути не актуальними. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера за телефоном ✸
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Графік роботи: ПН-ПТ: з 9:00 до 19:00 СБ: з 10:00 до 15:00

0
Мій кошик

Опис ванни акрилової Kolpa San Elektra 170x80 White (3838987 740667)

KolpaSan Elektra 170x80- містка акрилова ванна прямокутної форми, яка володіє неймовірним зовнішнім виглядом, не дивлячись на простоту виконання. Ванна має класичні форми, що свідчать про гарний смак і почуття стилю її власника, до того ж, ми знаємо, що класика завжди в моді. Завдяки великим розмірам і об'єму ємності в 245 літрів, стає реальною можливість прийняття водних процедур удвох. Ванна KolpaSan Elektra 170x80 зроблена з високоякісного акрилу, який не втрачає свою привабливість протягом багатьох років і відповідає всім стандартам європейської якості. Ванна не тільки дуже красива, але і зручна в повсякденній експлуатації, а також дуже проста і зручна при установці. При бажанні ванна може бути доповнена різними супутніми елементами, такими як врізні змішувачі, підголівники або шторки. Для любителів гідромасажу є чудова можливість установки гідромасажної системи. ДО РЕЧІ, гарантія на всі ванни від словенського виробника KolpaSan становить 10 років!

  • довжина: 1700 мм
  • ширина: 800 мм
  • Глибина: 470 мм
  • Матеріал: акрил
  • Колір: білий, глянцевий

Опціонально комплектується:

  • злив-перелив з набором води через перелив
  • масажна система
  • підголівник
  • хромотерапія
  • ніжки для ванни
  • панель для ванни.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ванна акрилова KOLPA SAN ELEKTRA 170x80 (740660)

Артикул 740660
22 570 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Розмір ванни
Отримати знижку
Характеристики
Код товару W120370
Країна виробництва Словения
Бренд Kolpa San
Колекція Elektra
Вид виробу Ванна
Спосіб монтажу Пристінна, Вбудована
Матеріал Акрил
Форма ванни Прямокутна
Розмір ванни (см) 170x80
Довжина (мм) 1700
Ширина (мм) 800
Висота (мм) 460
Об'єм (л) 245
Колір Білий
Комплектація Ванна
Гарантія (років) 10

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ !

Через нестабільність курсу валют, ціни, зазначені на сайті, можуть відрізнятися. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера по телефону.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ:

1) Доставка кур'єром (по Києву та області)

2) Доставка кур'єром (по Україні)

3) Новою Поштою по Україні

4) Самовивіз

При отриманні замовлення обов'язково перевіряйте всі позиції на цілісність та комплектацію. Після прийому замовлення ви приймаете всю відповідальність за товар і підтверджуете його цілісність та комплектацію. При виникненні питань одразу звертайтесь до менеджерів нашого магазину.

З детальною інформацією ви можете ознайомитись за посиланням:

https://wellgood.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/

СПОСОБИ ОПЛАТИ:

1) Оплата готівкою при отриманні замовлення (якщо товар на Київському складі та не потрубує переміщення з регіону)

2) Оплата на рахунок ФОП

3) Оплата за допомогою послуги післяплати при відправці компанією "Нова Пошта" (передплата у розмірі від 10% - гарантійний платіж).

 

При купівлі товару "ПІД ЗАМОВЛЕННЯ" сплачується обов'язкова, мінімальна передплата у розмірі від 70% (в залежності від товару).

Вся продукція представлена у нас в магазині має офіційну гарантію від виробника. Точний термін гарантії уточнюйте у менеджера.

При виникненні питань стосовно гарантійних випадків, звертайтесь до сервісного центру, що зазначений у гарантійному талоні або безпосредньо до нашого менеджера. Ми не залишимо це питання без уваги та підкажемо куди звернутись.

Вгору