✸ ПОДАРУЄМО ЗНИЖКУ КОЖНОМУ КЛІЄНТУ - ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ✸ Зверніть будь-ласка увагу! Через нестабільність курсів валют, ціни на сайті можуть бути не актуальними. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера за телефоном ✸
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Графік роботи: ПН-ПТ: з 9:00 до 19:00 СБ: з 10:00 до 15:00

0
Мій кошик
Душевой канал Pestan Confluo rium 850 мм с решеткой из нержавеющей стали 13100006 Преимущества модели Два дизайна в одном трапе; возможность регулировки высоты и наклона трапа за счет специальных ножек, входящих в комплект; высокое качество материалов; легкость монтажа; простота обслуживания; S-образный сифон, разработанный с высокой степенью функциональности, предотвращает проникновение запахов из канализации; длительный срок эксплуатации. Характеристики Тип канала Линейный Покрытие металлических деталей Матовый хром Дизайн Под плиткунержавеющая решетка (двухсторонняя) Размер решетки 850 мм Затвор Гидрозатвор Направление выпуска Горизонтальное База S-образная Поворот базы 360° Пропускная способность 48 лмин Минимальная монтажная высота 52 мм Высота водного столба 25 мм Размер выхода O 50 мм Техническая информация ШШирина карьера (корпуса) рамки решетки - 120 мм 94 мм 55 мм; Допустимая толщина керамической плитки - 12 мм 14 мм; Нагрузка на решетку (в соответствии с EN 1253) - класс (K3 выдерживает до 300 кг давления); Металлические детали нержавеющая сталь AISI 304 SS; Материал корпуса AS (карьер) (редуцир, сифон).
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Душевой канал Pestan Confluo Premium 850 мм с решеткой из нержавеющей стали 13100006

Артикул 13100006
7 262 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Отримати знижку
Характеристики
Код товару W108565
Вид виробу Душевой канал
Тип гарантії Виробник
Гарантійний термін, міс. 24

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ !

Через нестабільність курсу валют, ціни, зазначені на сайті, можуть відрізнятися. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера по телефону.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ:

1) Доставка кур'єром (по Києву та області)

2) Доставка кур'єром (по Україні)

3) Новою Поштою по Україні

4) Самовивіз

При отриманні замовлення обов'язково перевіряйте всі позиції на цілісність та комплектацію. Після прийому замовлення ви приймаете всю відповідальність за товар і підтверджуете його цілісність та комплектацію. При виникненні питань одразу звертайтесь до менеджерів нашого магазину.

З детальною інформацією ви можете ознайомитись за посиланням:

https://wellgood.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/

СПОСОБИ ОПЛАТИ:

1) Оплата готівкою при отриманні замовлення (якщо товар на Київському складі та не потрубує переміщення з регіону)

2) Оплата на рахунок ФОП

3) Оплата за допомогою послуги післяплати при відправці компанією "Нова Пошта" (передплата у розмірі від 10% - гарантійний платіж).

 

При купівлі товару "ПІД ЗАМОВЛЕННЯ" сплачується обов'язкова, мінімальна передплата у розмірі від 70% (в залежності від товару).

Вся продукція представлена у нас в магазині має офіційну гарантію від виробника. Точний термін гарантії уточнюйте у менеджера.

При виникненні питань стосовно гарантійних випадків, звертайтесь до сервісного центру, що зазначений у гарантійному талоні або безпосредньо до нашого менеджера. Ми не залишимо це питання без уваги та підкажемо куди звернутись.

Вгору