✸ ПОДАРУЄМО ЗНИЖКУ КОЖНОМУ КЛІЄНТУ - ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ✸ Зверніть будь-ласка увагу! Через нестабільність курсів валют, ціни на сайті можуть бути не актуальними. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера за телефоном ✸
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Графік роботи: ПН-ПТ: з 9:00 до 19:00 СБ: з 10:00 до 15:00

0
Мій кошик

Подвійна мийка GAPPO GS8350-6 з нержавійки

Мийка з двома чашами GAPPO GS8350-6 підійде для використання у готелях, ресторанах та іншим місцях громадського харчування. Має вже готові отвори під змішувач та дозатор для миючого. Розміри та конфігурація дозволяють підвищити комфорт праці на кухні. Вона зроблена з нержавіючої сталі, тому дуже міцна та витривала. При правильному догляді не втратить своїх властивостей та не потемніє з часом. Тому не використовуйте агресивних миючих засобів та залізних металевих щіток. Після використання промивати, а в кінці дня можна протерти м’якою губкою. Інші методи призводять до появи мікротріщин, через що з часом виникає корозія. Є спеціальне антиконденсатне покриття, тому мийка швидко висихатиме. Також є спеціальний еластичний шар, який слугує у якості шумопоглинання. Спеціальне PVD-покриття, яке додатково захищає від подряпин та не дає бруду налипати. В комплекті йдуть: подвійний сифон, кріплення та коландер. Коландер знадобиться для сушки посуду, продуктів, розморозки риби або м’яса. Монтаж інтегрованого типу, в рівень зі стільницею, над або під неї. Установку довірити професіоналам, щоб не пошкодити сам виріб або стільницю. Правильна геометрична форма мийки, дає змогу уникнути зазорів. В них може накопичуватися мильний розчин та руйнувати стільницю.

Характеристики мийки для кухні GAPPO GS8350-6 830х500 мм:

  • глибина: 215 мм;
  • ширина: 500 мм;
  • довжина: 830 мм;
  • коландер: так;
  • сифон: так;
  • матеріал: нержавіюча сталь;
  • кріплення: так;
  • кількість чаш: 2;
  • покриття: PVD.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Подвійна мийка GAPPO GS8350-6 з нержавійки (1045128)

Артикул 1045128
8 118 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Отримати знижку
Характеристики
Код товару W134249
Бренд GAPPO
Країна виробництва Китай
Колекція GS
Вид виробу Кухонна мийка
Тип монтажа Врізний
Матеріал Нержавіюча сталь
Форма Прямокутна
Ширина (мм) 830
Довжина (мм) 500
Гарантія 5 років

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ !

Через нестабільність курсу валют, ціни, зазначені на сайті, можуть відрізнятися. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера по телефону.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ:

1) Доставка кур'єром (по Києву та області)

2) Доставка кур'єром (по Україні)

3) Новою Поштою по Україні

4) Самовивіз

При отриманні замовлення обов'язково перевіряйте всі позиції на цілісність та комплектацію. Після прийому замовлення ви приймаете всю відповідальність за товар і підтверджуете його цілісність та комплектацію. При виникненні питань одразу звертайтесь до менеджерів нашого магазину.

З детальною інформацією ви можете ознайомитись за посиланням:

https://wellgood.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/

СПОСОБИ ОПЛАТИ:

1) Оплата готівкою при отриманні замовлення (якщо товар на Київському складі та не потрубує переміщення з регіону)

2) Оплата на рахунок ФОП

3) Оплата за допомогою послуги післяплати при відправці компанією "Нова Пошта" (передплата у розмірі від 10% - гарантійний платіж).

 

При купівлі товару "ПІД ЗАМОВЛЕННЯ" сплачується обов'язкова, мінімальна передплата у розмірі від 70% (в залежності від товару).

Вся продукція представлена у нас в магазині має офіційну гарантію від виробника. Точний термін гарантії уточнюйте у менеджера.

При виникненні питань стосовно гарантійних випадків, звертайтесь до сервісного центру, що зазначений у гарантійному талоні або безпосредньо до нашого менеджера. Ми не залишимо це питання без уваги та підкажемо куди звернутись.

Вгору