✸ ПОДАРУЄМО ЗНИЖКУ КОЖНОМУ КЛІЄНТУ - ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ✸ Зверніть будь-ласка увагу! Через нестабільність курсів валют, ціни на сайті можуть бути не актуальними. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера за телефоном ✸
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Графік роботи: ПН-ПТ: з 9:00 до 19:00 СБ: з 10:00 до 15:00

0
Мій кошик

Ванна острівного типу VALERIA від виробника MIRAGGIO – новинка 2023 року. VALERIA створена за побажаннями клієнтів MIRAGGIO та за відгуками вже визнана найзручнішою моделлю в лінійці. Овальна форма, асиметричні лінії бортів – така ванна урізноманітнить будь-який дизайн та здивує ваших гостей!

Сантехніка MIRAGGIO виробляється за авторською технологією змішування мармурової крихти та поліефірної смоли у вакуумі. Матеріал ванни - MIRAMARBLE. В її структурі відсутні мікропори, що виключає розвиток бактерій в товщі стінок. Додатково виріб покритий антибактеріальним гелем. Поверхня ванни глянцева.

Литий мармур відрізняється здатністю поглинати звуки води та приймати температуру довкілля. Завдяки цьому ванна з литого мармуру безшумна, зручна та надійна. Вона стійка до температурних перепадів, забруднень та подряпин.

Об’єм ванни становить 310 л. Оптимальний температурний діапазон експлуатації виробу від -65 до +65 °C.

Заводський стандарт моделі передбачає щілинний перелив і отвір під ревізію.

Ви можете замовити кольорову ванну MARINA з покриттям у будь-якому відтінку за палітрою RAL. Кольорове покриття наноситься тільки з зовнішньої сторони виробу відповідно до санітарних норм.

  • Розмір: 1400х740х417 (710) мм
  • Колір: Білий
  • Об'єм: 250 л
  • Матеріал: Miramarble (литий мармур)
  • Сифон входить в комплект поставки.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ванна зі штучного каменя окрема MIRAGGIO VALERIA 140х74 (sale_00000164)

Артикул sale_00000164
44 913 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Розмір ванни
Отримати знижку
Характеристики
Колекція VALERIA
Виробник Miraggio
Форма ванни Овальна
Країна виробництва Україна
Вид виробу Ванна
Матеріал Штучний камінь
Гарантія (років) 10
Комплектація Ванна, сифон, інструкція, гарантійний талон
Масажна система Окрема
Розмір ванни 140х74
Спосіб монтажу Окрема
Довжина 140-149 см
Ширина 71-80 см

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ !

Через нестабільність курсу валют, ціни, зазначені на сайті, можуть відрізнятися. Будь ласка, уточнюйте актуальну ціну і наявність у менеджера по телефону.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ:

1) Доставка кур'єром (по Києву та області)

2) Доставка кур'єром (по Україні)

3) Новою Поштою по Україні

4) Самовивіз

При отриманні замовлення обов'язково перевіряйте всі позиції на цілісність та комплектацію. Після прийому замовлення ви приймаете всю відповідальність за товар і підтверджуете його цілісність та комплектацію. При виникненні питань одразу звертайтесь до менеджерів нашого магазину.

З детальною інформацією ви можете ознайомитись за посиланням:

https://wellgood.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/

СПОСОБИ ОПЛАТИ:

1) Оплата готівкою при отриманні замовлення (якщо товар на Київському складі та не потрубує переміщення з регіону)

2) Оплата на рахунок ФОП

3) Оплата за допомогою послуги післяплати при відправці компанією "Нова Пошта" (передплата у розмірі від 10% - гарантійний платіж).

 

При купівлі товару "ПІД ЗАМОВЛЕННЯ" сплачується обов'язкова, мінімальна передплата у розмірі від 70% (в залежності від товару).

Вся продукція представлена у нас в магазині має офіційну гарантію від виробника. Точний термін гарантії уточнюйте у менеджера.

При виникненні питань стосовно гарантійних випадків, звертайтесь до сервісного центру, що зазначений у гарантійному талоні або безпосредньо до нашого менеджера. Ми не залишимо це питання без уваги та підкажемо куди звернутись.

Вгору